T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / TAVŞANLI - Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi

Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0274614559902746149132
Belgegeçer
.
WEB
https://tavsanlihem.meb.k12.tr
Adres
MOYMUL MH. MÜLAYİM CD. No48 TAVŞANLI KÜTAHYA
Vizyon
Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; Adaletin, barisin, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALİTE´ yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
Misyon
Biz..."Çağdaş uygarlığın gelişiminde etkin, yenilikçi, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, araştırmacı; Soyut, özgür ve bilimsel düşünmeyi gerçek bilgiye ulaşmada bir yol olarak kabul eden; dengeli, sağlıklı, üretken, bireyler yetiştiren, mücadeleci, planlı, Atatürkçülüğün özüyle ülkemizin kalkınmasını hedefleyen, hoşgörülü sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için..." varız. Bu doğrultuda; - Çalışmalarımızın odağı "Kursiyer"dir, - Bize göre:"Her Kursiyer ayni değerdedir", - Milli, ahlaki ve insani değerleri bilen ve yücelten bireyler yetiştirmek, - "Tam Öğrenmeyle yetişmiş teknik elemanlar hazırlamak, - "Kendini bilen" bireyler yetiştirmek, - Endüstriye; nitelikli, yeniliklere açık ve daima kendini yenileyebilen teknik elemanlar yetiştirmek, - Bütün kursiyerlerimizi ilgi ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata ve is hayatına hazırlamak... ÖZEL GÖREVİMİZDİR.
Başarılar
-2002-2003 Eğitim Öğretim Yılı Halk Oyunları TÜRKIYE BİRİNCİSİ. -2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılı MEB Proje Tabanlı Beceri Yarışması Tasarım Alanı BÖLGE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ -2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılı MEB Proje Tabanlı Beceri Yarışması Tasarım Alanı İL BİRİNCİLİĞİ -2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılı Coats - Anchor Türkiye Yarışması 2.Grup Mansiyon (4) Ödülü -2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılı Kütahya Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışması(Geleneksel Dal)Yaygın Eğitim Kurumları BİRİNCİSİ -2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılı Halk Oyunları Bölge Yarışması(Geleneksel Dal)Yaygın Eğitim Kurumları ÜÇÜNCÜSÜ -2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Halk Oyunları (Geleneksel Dal) Ege Bölge BİRİNCİSİ
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :376
Öğretim Şekli :YAYGIN EĞİTİM
Saatler
08:30 İLE 22:00 ARASI
Isınma
DOĞALGAZ ISINMA SİSTEMİ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
KARAYOLU, DEMİRYOLU
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kütahya il Merkezinin batısında 50 km uzaklıkta, Bursa il Merkezinin güney doğusunda 127 km uzaklıkta, Eskişehir´in güneybatısında 124 km uzaklıkta, Balıkesir´in doğusunda 177 km uzaklıkta bulunmaktadır. Balıkesir Kütahya karayolu üzerinde bulunan ilçemiz, İzmir Ankara tren hattı üzerinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır